Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-09@15:43:42 GMT

بازیگران سریال رهایم نکن +عکس و ساعت پخش و تکرار

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۸۱۶۷۶

بازیگران سریال رهایم نکن +عکس و ساعت پخش و تکرار

رهایم نکن نام یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی و نویسندگی محمدمهدی عسگرپور است که در سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ تولید شده است. این سریال در ماه مبارک رمضان ۱۳۹۷ پخش می شود.

پخش مجموعه تلویزیونی «رهایم نکن» به تهیه‌کنندگی علی پورکیانی از روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه در شبکه سه سیما آغاز شد.

بنا بر این گزارش، این مجموعه تلویزیونی در ۲۸ قسمت شب‌های رمضان ساعت ۲۰:۴۰ به روی آنتن خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عنوان این سریال به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور پیش از این «دستت را به من بده» بود که به «رهایم نکن» تغییر یافت و هم اکنون گروه مشغول گرفتن سکانس هایی از این مجموعه در لاهیجان هستند.

همچنین مراحل فنی نیز به طور همزمان انجام می شود.

محمدمهدی عسگرپور پیش از این ساخت سریال‌های موفق تلویزیونی همچون جراحت، نفس گرم، شیدایی، گل‌های گرمسیری و …را برعهده داشته است.

زمان پخش و تکرار سریال رهایم نکن

پخش سریال تلویزیونی “رهایم نکن”  از ۲۶ اردیبهشت آغاز و هر شب ساعت ۲۰:۴۵  پخش می شود . باز پخش این مجموعه ۰۰:۴۵ بامداد ، ۹:۵۰ صبح  و ۱۶:۰۰ عصر می باشد .

بازیگران سریال رهایم نکن

در این مجموعه، امین تارخ، فریبا متخصص، محمدرضا هدایتی، مریم بوبانی، مارال فرجاد ، نیما شعبان نژاد، دنیا مدنی، بابک بهشاد ، علی استادی، معصومه قاسمیپور ، شیرین آقاکاشی، رحمان باقریان، کاظم هژیر آزاد، حسین ملکی و … به ایفای نقش می‌پردازند.

خلاصه داستان سریال رهایم نکن

رسول تولایی به عنوان بزرگتر، محبوب و مورد اعتماد چند خانواده است. این اعتماد به واسطه بازخوانی گذشته خدشه دار می شود. خانواده هایی که هر کدام با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند و در پی یافتن مقصر اصلی هستند.

سایر عوامل

همکار نویسنده جمیله دارالشفاهی، مدیر تصویربرداری فریبرز سیگارودی، طراح گریم مهرداد میرکیانی، دستیار اول کارگردان لیلا رنگرزان، برنامه ریز سیدجواد حسینی، مدیرتولید حسین پورکیانی، طراح صحنه و لباس سیدمهدی موسوی، صدابردار محمد حبیبی، منشی صحنه فاطمه سیدی، عکاس: مهدی دلخواسته و کامبیز رحمانی فر، مدیر تدارکات افشین رئوفی، ناظر کیفی: علی روحانی.

تیترا و موسیقی

موسیقی متن این سریال بر عهده ی علیرضا کهن دیری می‌باشد که پیش تر در سریال آوای باران آثار او را شنیده بودیم . تیتراژ پایانی این سریال را استاد محمد اصفهانی خوانده و ترانه سرای تیتراژ روزبه بمانی است.

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: پشت صحنه سریال جدول پخش شبکه سه زمان پخش سریال شبکه سه سریال ماه رمضان عکس بازیگران در پشت صحنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۸۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!

توئیتر فارسی یکی از بستر‌هایی است که کاربران مجازی در آن به ابراز نظر درباره مسائل مختلف به خصوص اجتماعی و سیاسی روز می‌پردازند. با اینکه به استناد نظرسنجی‌ها، کمتر از ۱۰ درصد جمعیت ایران عضو توئیتر هستند، اما این پلتفرم نشان داده در جریان‌سازی و برخی افشاگری‌ها از پیشروترین رسانه‌ها به شمار می‌آید، به گونه‌ای که در بسیاری از اوقات محتوای این بستر کم‌جمعیت، اما موثر در شبکه‌های اجتماعی پرجمعیت دیگری مانند اینستاگرام، نفوذ و همه‌گیر می‌شود.

به گزارش ایرنا، در این گزارش تلاش شده محتوای منتشر شده در سال ۱۴۰۲ بررسی و بازیگرانی از سینما و تلویزیون که بیشترین بحث و نظر درباره آن‌ها در این فضا صورت گرفته، استخراج و مقایسه و تحلیل شود. برای دریافت اطلاعات از سامانه پایشگر شبکه‌های اجتماعی استفاده شده و نام و نام‌خانوادگی افراد و هشتگ آن‌ها جست‌وجو و اطلاعات مرتبط استخراج و آنالیز شده است.

بازه زمانی این پژوهش از فروردین تا اسفندماه ۱۴۰۲ بوده و نتیجه استخراج پربحث‌ترین بازیگران سینما و تلویزیون در سال ۱۴۰۲ در قالب گراف میله‌ای زیر ارائه شده است.

«مهران غفوریان» پربحث‌ترین بازیگری بوده که کاربران توئیتر درباره آن توئیت زدند. بعد از غفوریان به ترتیب «رضا کیانیان، ترانه علیدوستی، مهران رجبی، شهاب حسینی، رامبدجوان، الهام چرخنده، پرویز پرستویی، رضا عطاران و آتیلا پسیانی» در فهرست پربحث‌ترین بازیگران از نظر کاربران توئیتر بوده‌اند.

در ادامه اصلی‌ترین مضامین توئیت‌های مرتبط با ۵ بازیگر نخست از نظر میزان بحث و نظر توئیتری‌ها، تحلیل و بررسی شده است:

۱. مهران غفوریان

تقریبا همه توئیت‌های مرتبط با مهران غفوریان در یک بازه زمانی کوتاه در دی ماه ۱۴۰۲ صورت گرفت؛ وقتی این بازیگر سینما و تلویزیون در واکنش به اظهارنظر «علی کریمی» در خصوص جان‌باختگان کرمان گفت: «کسی که از کشتار مردم خوشحالی می‌کنه باید در تیمارستان بستری بشه.»

این اظهار نظر غفوریان باعث بروز یک دو قطبی کوتاه‌مدت، اما حجیم له و علیه او و در حمایت و ابراز نفرت از کریمی شد به‌گونه‌ای که در ۱۶ دی‌ماه فقط ۱۴ هزار و۶۰۰ توئیت و ریتوئیت در این موضوع منتشر شد.

۲. رضا کیانیان

عمده توئیت‌های مرتبط با رضا کیانیان در سال گذشته، مهرماه و دی‌ماه منتشر شده بود. جالب اینکه، کیانیان در توئیتر فعالیتی ندارد و این توئیت‌ها، واکنش به استوری‌های ایستاگرامی او بوده به‌گونه‌ای که نزدیک به ۷۰ درصد این محتوا به استوری اینستاگرامی او درباره همسر رئیس‌جمهوری و همچنین درگذشت «ناصر طهماسب» دوبلور پیشکسوت در مهر و دی‌ماه ۱۴۰۲ بوده است.

عمده توئیت‌های کاربران توئیتر در سه مضمون انتقادی و علیه کیانیان منتشر شده است.

۳. ترانه علیدوستی

توئیت‌های مرتبط با ترانه علیدوستی در سال ۱۴۰۲ تنوع بیشتری داشت و عمده آن‌ها در اردیبهشت، آبان و دی‌ماه منتشر شد. حجم زیادی از محتوای توئیتری‌ها در واکنش به استوری اینستاگرامی ترانه علیدوستی درباره ممنوع‌الکاری و عدم شرکت در پروژه‌های سینمایی بود. بعد از آن، اعلام حمایت او از محکومان اعدام خانه‌اصفهان در اردیبهشت‌ماه، خبرساز و واکنش‌برانگیز شد.

نزدیک به ۲۰ درصد محتوا علیه علیدوستی کاملا منفی و انتقادی و در اعتراض به منش و گفتار فمنیستی او منتشر شد و در واقع واکنشی بود به اظهارات اینستاگرامی او؛ زیرا علیدوستی نیز همانند بیشتر بازیگران سینما در اینستاگرام و به طور محدودی در توئیتر فعالند.

خبر شکایت «مهدی کوشکی و حبیب رضایی» از «ترانه علیدوستی و فرشاد فرشادجو»، از دیگر مضامین مرتبط با این بازیگر در توئیتر فارسی بودند.

۴. مهران رجبی

تولیدمحتوای توئیتری مرتبط با مهران رجبی نسبت به دیگر هنرمندان، پراکندگی بیشتری داشته و در بیشتر روز‌های سال شاهد انتشار محتوا‌های انتقادی یا حمایتی از این بازیگر بوده‌ایم؛ این در حالی است که اوج محتوای مربوط به رجبی در مهر و دی‌ماه سال گذشته بوده است. در دی‌ماه توئیت‌های زیادی له یا علیه حضور این مجری بازیگر در تجمع حمایتی از فلسطین منتشر شد.

با این وجود، نام مهران رجبی به عنوان یکی از کلیشه‌های رایج در تویئتر فارسی به عنوان میم مطرح بوده و کنایه از کسی است که به طور مداوم و همیشگی در رسانه ملی حضور دارد.

۵. شهاب حسینی

توئیت‌های مرتبط با شهاب حسینی در سال گذشته پراکندگی داشته، اما عمده توئیت‌ها در نیمه دوم سال به‌ویژه دی و بهمن‌ماه پارسال بوده است. حجم زیادی از محتوای توئیتری‌ها به مطالبه‌گری حسینی درباره دفاع از محکومان به اعدام بوده است؛ کاربران توئیتری با طعنه، خواستار حمایت حسینی و رضایت گرفتن او برای متهمان به قتل «داریوش مهرجویی» و همسرش «وحیده محمدی‌فر» شدند.

تعدادی از کاربران، به چهره حکومتی و متناقض حسینی و بازی کردنش در فیلم‌های حکومتی اعتراض داشتند. دیگر مضامین به نقش‌آفرینی‌های او در فیلم‌ها و سریال‌هایی همچون «پوست شیر»، «گناه فرشته»، «شهرزاد»، «شوق پرواز» و فیلم‌های «دلشکسته» و «حوض نقاشی» اشاره داشتند.

عده‌ای از کاربران نیز او را یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران دانسته و به ستایش بازیگریش در نقش‌های متفاوت اشاره کردند.

تحلیل و جمع‌بندی

۱. حضور چهره‌هایی مانند «مهران غفوریان»، «رضا کیانیان»، «ترانه علیدوستی»، «مهران رجبی» و «شهاب حسینی» به عنوان پربحث‌ترین بازیگران سینما و تلویزیون در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد کاربران توئیتر فارغ از فروش فیلم‌ها و کیفیت هنری آنها، بیشتر به مسائل سیاسی _ اجتماعی پیرامون هنرمندان توجه دارند به‌گونه‌ای که بازیگرانی مانند «جواد عزتی» و «پژمان جمشیدی» که از پرکارترین و پول‌سازترین چهره‌های سینمای ایران در سال گذشته بودند، حتی در فهرست ۱۰ نفر نخست پربحث‌ترین‌های توئیتر قرار نگرفتند.

۲. اظهارنظر‌های «مهران غفوریان به دلیل مجادله با علی کریمی»، «رضا کیانیان به دلیل واکنش به فوت ناصر طهماسب»، «ترانه علیدوستی در واکنش به ممنوع‌الکاری و کشف حجاب»، «مهران رجبی به دلیل حضور مداوم در رسانه» و «شهاب حسینی به دلیل دفاع از محکومان به اعدام در توئیتر» بیشتر مورد بحث قرار گرفتند. به عبارتی، موضوع‌های بیان‌شده، اصلی‌ترین و پرتکرارترین موارد مطرح شده پیرامون پنج بازیگر پربحث در بستر توئیتر فارسی در سال ۱۴۰۲ بوده است.

۳. تحلیل مضمون توئیت‌های پرلایک مرتبط با این پنج بازیگر سینما و تلویزیون از جهت تکرار و واکنش‌برانگیزی، نشان می‌دهد عمده محتوای توئیت‌ها پیرامون موضوع‌ها و اظهارنظر‌های سیاسی این هنرمندان صورت گرفته و نقش‌آفرینی و کیفیت هنری آن‌ها در اولویت نخست کاربران توئیتری نبوده است. براین اساس می‌توان نتیجه گرفت، ترندسازی و جریان‌سازی در بستر این پلتفرم بیش از زیبایی‌شناسی هنری و کیفیت سینمایی به سوژه‌شدن و گرفتن بهانه و سوتی توسط توئیتری‌ها مربوط می‌شود و کمتر تحلیل عمیق و دقیقی درباره هنرمندان سینما و تلویزیون در این بستر، پرلایک و پربازنشر می‌شود.

دیگر خبرها

  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • تدارک شبکه‌های تلویزیونی در دهه کرامت
  • بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!
  • (ویدیو) افشاگری عجیب الهام حمیدی از ازدواجش
  • برنامه‌ اجراهای تازه تماشاخانه‌ ایران‌شهر اعلام شد
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • مجموعه تلویزیونی «گرگ» از شبکه ۴
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • تکرار نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی/عمق فرونشست ۴ متر است