Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دیدار خواهران با برادر قبل از سفر حج و بخشیدن آنان و نیز فرستادن هدایا و کالا و پیغام از جهان برای رسول در قسمت پایانی رهایم نکن، حج ظاهری یعنی پاکی در اعمال و دِینی روی رسول نماندن است که در ادامه با پوشاندن لباس احرام  و سپس خروج روح از بدن و مرگ رو به قبله با لباس احرام نشان از حج مقبول او از سوی خداوند دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، مجموعه تلویزیونی "رهایم نکن" سریالی است که در شب‌های ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما روی آنتن سیما رفت و زودتر از سایر آثار یک روز قبل از اتمام ماه مبارک رمضان به پایان رسید و با استقبال خوبی از سایر سریال‌ها روبرو شد.

"رهایم نکن" با بازی امین تارخ و بازیگران خوبی که در کنارش ایفای نقش کردند روایت زندگی آدم‌هایی است که در لحظه‌ای، غفلت مسیر زندگی‌شان را تغییر می‌دهد و شاید این تغییر باعث تغییر در زندگی اطرافیانشان نیز شود.

سریال جدید محمد مهدی عسگر پور روایت غفلت‌ها، حرص‌ها، خودخواهی‌ها، زیاده‌خواهی‌ها است که به جهت قرار گرفتن در موقعیت جدید سر وا کرده و دیگران را نیز آزار می‌دهد.

در میان این همه صفات در دل آدم‌های قصه اما متوجه می‌شویم شخصیت‌هایی که به نظر مخاطب شاید استحقاق بیشتری برای حقی که خورده شده دارند بیشتر از سایرین انسانیت، بخشش، برادری و کرامت‌ دارند و خوبی‌ها یادشان نرفته است.

سریال محمد مهدی عسگرپور از موضوع سفر حج در شروع قصه‌اش روایت می‌شود و در قسمت پایانی نیز با حج تمام می‌شود و این براساس اصول داستان نویسی است و از این نظر پایبندی نویسنده و کارگردان حائز اهمیت است.

محمد مهدی عسگرپور در کارگردانی و به تصویر کشیدن فضاهای معنوی تقریبا به یک سبک مشخصی رسیده است. سبکی که در "رهایم نکن" نیز نمود دارد. به تصویر کشیدن صحنه‌های نماز، راز و نیاز، گرفتن وضو، پوشیدن  لباس احرام، طریقه رو به قبله بودن و دیدار با اموات در هنگام مرگ و تلقی جان گرفتن توسط آنان نمونه‌هایی از تصاویری است که امضای عسگر پور را پای خود دارد.

بازی خوب امین تارخ در سریال "رهایم نکن" نقطه قوت این کار است، بازی‌های خوبی از همه بازیگران به مخاطبان ارائه شد و بعضا بازیگرانی نیز برای اولین بار و بعضا در نقش جدید و خاص به کار گرفته شدند. بازیگرانی چون دنیا مدنی و نیما شعبان نژاد در اولین حضورشان توانستند به خوبی از پس نقش برآیند و بازیگری چون محمدرضا هدایتی که پیش از این بازی در نقش و ژانرهای مختلف را تجربه کرده و صرفا خود را محدود به کمدی نکرد با نقش ضد قهرمان سریال به خوبی توانست نقش و بازی متفاوتی را به مخاطب ارائه دهد.


در سریال رهایم نکن با سه بازی متفاوت دیگر روبرو هستیم که از این نظر سریال را با نقاط قوت و البته خاص در جذب مخاطب همراه کرد.

بازی آرام و درونی مریم بوبانی در این سریال که پیش از این در آثار مختلف تقش های محکم و پر جنب و جوشی از او دیده بودیم از بازی‌های خوب در این سریال بود که توانست در نظر مخاطب بنشیند.

بازی محسن توکلی کارگردان سینما که اثر "متولد ۶۵" را در کارنامه دارد در سریال "رهایم نکن" از نکات جالب این سریال است که نشان از استعداد خوب و قدرت توکلی در بازیگری را نیز دارد چرا که بازی خوبی را در نقش شریک امیر در این سریال ایفا کرد.

استفاده از مجری جوان برنامه فعلی "صبح بخیر ایران" نیز که در نقش شریک سوم در بوتیک بازی کرد از دیگر خلاقیت‌های عسگرپور در این سریال بود.

سریال "رهایم نکن" با یک رمز و راز، قصه خود را شروع می‌کند در نتیجه تا چند قسمت شخصیت رسول تولایی برای مخاطب ناشناخته و رمزآلود است. این رمزآلودی وقتی برای مخاطب باز می‌شود و شخصیت‌های دیگر سریال نیز حقیقت را می‌فهمند، دیگر رمزآلود نیست و ابهتی برای سایر اطرافیانش ندارد. این نوع پرداخن قصه، باورپذیری و تحقق دنیای درونی قصه به دنیای بیرونی در نگاه مخاطب نیز شکل می‌گیرد و این نشانه قوت سریال و قصه آن است.

"رهایم نکن" ناگهان تمام می‌شود و این نشانه ضعف آن نیست بلکه گویی کارگردان با این ناگهان تمام شدن می‌خواهد سیر تحولی آدم‌ها را بیان کند. این که هر لحظه ممکن است در این دنیا به نقطه پایان برسیم و نباشیم بنابراین باید در زندگی به درستی عمل کنیم و از لحظاتمان غافل نشویم.

دیدار خواهران با برادر قبل از سفر حج و بخشش آنان و نیز فرستادن هدایا و پیغام از جهان برای رسول در قسمت پایانی، حج ظاهری یعنی پاکی در اعمال و دِینی روی رسول نماندن است که در ادامه با پوشاندن لباس احرام  و سپس خروج روح از بدن و مرگ با لباس احرام نشان از حج مقبول او از سوی خداوند دارد. 

صحنه پایانی سریال "رهایم نکن" با مرگ تمام می‌شود. رسول تولایی در حالی که لبخند روی لبانش است دستش را به دست پدرش می‌دهد. در ادامه، حرکت دوربین از تولایی به سمت بیرون خانه و صعود به آسمان، بیانگر خروج روح از بدن به سوی خداست .

عسگر پور با صحنه پایانی و معنوی که "رهایم نکن" را با آن به اتمام می‌رساند به خوبی موضوع حج و بندگی را به تصویر می‌کشد تا اثری ماندگار در دل ماه رمضان برای مخاطب با قسمت پایانی در همه ابعاد تکمیل شود. 


انتهای پیام/

 

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امین تارخ عسگرپور حج لباس احرام رهایم نکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۸۸۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه روایتی از هشت سال دفاع مقدس در قالب رمان

نیما اکبرخانی نویسنده در گفتگو با خبرنگار مهر از انتشار رمان جدید خود با عنوان «خاکسپاری دوم بانوی مرگ» توسط انتشارات انقلاب اسلامی و عرضه آن در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این کتاب یک رمان برای تمام سنین است» افزود: این کتاب اولین رمان انتشارات انقلاب اسلامی است و هر مخاطبی حتی بزرگسال هم می تواند آن را مطالعه کند. کتاب روایتی از وقایع هشت سال دفاع مقدس تا به امروز است و پر از واقعیت های تاریخی است.

اکبرخانی درباره نحوه نگارش این کتاب گفت: دغدغه اولم برای نگارش این کتاب سرگرمی بوده است به گونه ای که مخاطب چند دهه دیگر بگوید با این نویسنده وارد عرصه کتابخوانی شدم همچنین به دنبال بیان وقایع تاریخی در قالب رمان بودم.

نویسنده رمان «عزرائیل، کهنه سرباز» افزود: تلاش کردم کتاب به شکلی باشد که مخاطب بعد از مطالعه آن حس کند کتاب تاریخی خوانده است. این کتاب وقایع سال ۶۰ در غرب سوسنگرد تا ۲۳ می ۲۰۲۳ را روایت می کند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از کتاب ها تخیل هستند در پایان گفت: رمان و داستان در میان کتاب ها مستقل هستند و امیدوارم این کتاب نیز مانند کتاب های قبل مورد استقبال مخاطبان قرار گیرد.

کتاب «خاکسپاری دوم بانوی مرگ» نوشته نیما اکبرخانی با ۲۸۰ صفحه توسط انتشارات انقلاب اسلامی در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شود.

کد خبر 6099464 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • واکنش وکیل تتلو به توبه او در دادگاه/ حکم امیرحسین مقصودلو چیست؟
  • روایتی از شوق همه‌جانبه معلم بروجنی در تربیت نسل آینده
  • امیر تتلو آزاد می‌شود؟/ وکیل مدافع تتلو : موکلم توبه کرده/ نوجوانان برای آزادی اش دعا می کنند
  • عرضه روایتی از هشت سال دفاع مقدس در قالب رمان
  • نکونام: با وجود غفلت، 3 امتیاز ارزشمند گرفتیم
  • نکونام:می دانستیم غفلت کنیم ذوب آهن دردسرساز می‌شود/بازیکنان استقلال را با تیم رقیب قیاس کنید بعد نظر بدهید
  • فیلمبرداری «دست خدا» آغاز شد/ روایتی سینمایی از تصمیم زن عروسک‌فروش
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • «برنارد هیل»، شاه «تئودون» ارباب حلقه ها درگذشت