Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، هر ساله پس از اتمام مناسبات مذهبی و پخش سریال‌ها در این مناسبت‌ها از جمله ما مبارک رمضان، محرم و عید نوروز نتیجه نظرسنجی و میزان استقبال بینندگان از این آثار اعلام می شود تا موفقیت یک اثر و شبکه مشخص شود.امسال نیز با اتمام ماه مبارک رمضان آخرین نظرسنجی از این استقبال منتشر شد. 

در رمضان امسال سریال "سرّ دلبران" از شبکه یک، "بچه مهندس" از شبکه  دو و "رهایم نکن" از شبکه سه روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق آخرین نظرسنجی هایی که سازمان صدا و سیما از تماشاگران سریال‌های رمضانی گرفته است سریال‌های "رهایم نکن" ساخته محمدمهدی عسگرپور در شبکه سه و سریال "بچه مهندس"  ساخته علی غفاری در شبکه دو در رتبه‌های اول و دوم میان پربیننده‌ترین سریال های رمضانی از نظر مخاطبان قرار گرفتند.


رهایم نکن، داستانی مذهبی از حج باطنی با استقبال قابل قبول
سریال "رهایم نکن"  به تهیه کنندگی علی پورکیانی امسال دقایقی بعد از افطار از شبکه سوم سیما پخش شد که طبق آخرین نظرسنجی‌ها تا اوایل هفته سوم پخش حدود ۵۴ درصد در کل کشور بیننده داشته است.

"رهایم نکن" با بازی امین تارخ و بازیگران خوبی که در کنارش ایفای نقش کردند روایت زندگی آدم‌هایی است که در لحظه‌ای، غفلت مسیر زندگی‌شان را تغییر می‌دهد و شاید این تغییر باعث تغییر در زندگی اطرافیانشان نیز شود.

سریال جدید محمد مهدی عسگر پور روایت غفلت‌ها، حرص‌ها، خودخواهی‌ها، زیاده‌خواهی‌ها است که به جهت قرار گرفتن در موقعیت جدید سر وا کرده و دیگران را نیز آزار می‌دهد.

 دیدار خواهران با برادر قبل از سفر حج و بخشش آنان و نیز فرستادن هدایا و پیغام از جهان برای رسول در قسمت پایانی، حج ظاهری یعنی پاکی در اعمال و دِینی روی رسول نماندن است که در ادامه با پوشاندن لباس احرام  و سپس خروج روح از بدن و مرگ با لباس احرام نشان از حج مقبول او از سوی خداوند دارد. 

صحنه پایانی سریال "رهایم نکن" با مرگ تمام می‌شود. رسول تولایی در حالی که لبخند روی لبانش است دستش را به دست پدرش می‌دهد. در ادامه، حرکت دوربین از تولایی به سمت بیرون خانه و صعود به آسمان، بیانگر خروج روح از بدن به سوی خداست .

عسگر پور با صحنه پایانی و معنوی که "رهایم نکن" را با آن به اتمام می‌رساند به خوبی موضوع حج و بندگی را به تصویر می‌کشد تا اثری ماندگار در دل ماه رمضان برای مخاطب با قسمت پایانی در همه ابعاد تکمیل شود. 


"بچه مهندس"؛ قصه ای جدید با استقبال 35 درصدی
سریال "بچه مهندس" به تهیه کنندگی سعید سعدی که از شبکه دو سیما روی آنتن رفت، با حدود ۳۵ درصد در رتبه دوم قرار گرفت.

نکته مهم درباره این سریال این است که دقیقه نود به پخش رمضان اضافه شد و ژانر آن کودک و نوجوان است.

"بچه مهندس" روایت پرورشگاهی است که کودکان از نوزادی همزمان با سال‌های دفاع مقدس در آن نگهداری، در طول زمان بزرگ شده و این روند به زمان معاصر می‌رسد و مخاطب اتفاقات متفاوتی را در این سریال دنبال می‌کند به عبارتی مخاطبان از زمان تولد تا سنین بزرگسالی با شخصیت‌های بچه مهندس همراه شده و زندگی آنان روایت می‌شود.

از نقاط قوت این سریال بازی‌های احساسی و تاثیر گذار کودکان به عنوان بازیگران اصلی کار است به شکلی که مخاطب با غم و شادی آنها همراه شده و در برخی لحظات با اشک آنان اشک می‌ریزند. صحنه‌هایی که شخصیت جواد با دیدن خانه عباسی و اتاق و فضایی که مژگان در آن زندگی می‌کند حسرت می‌خورد یا اظهاراتی که نشان از وابستگی آنان به یکدیگر دارد و نیز گفته‌های مژگان به جواد در تمایلاتش به ماندن در خانه عباسی که جواد را به فکر فرو برده و به هم می‌ریزد از صحنه‌هایی است که مخاطب با جواد همراهی کرده و تحت تاثیر قرار می‎گیرد.

یونا تدین به عنوان بازیگر اصلی بچه مهندس که نقش جواد را بازی می‌کند توانسته به مدد دقت نظر بر بازی‌ها و راهنمایی‌های کارگردان سریال علی غفاری بازی‌های حسی و تاثیرگذار به مخاطبان ارائه داده و آنان را با خود همراه کند.


سرّ دلبران؛ روحانیت و مدنیّت دینی در قاب تلویزیون
سریال "سر دلبران" به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی نیز در رتبه سوم پخش قرار دارد.

"سرّ دلبران" به نوعی سبک زندگی در جامعه‌ای که مدینه فاضله است را به تصویر کشید، آرمان شهری با هدایت عالم دینی که سفارش همواره دین اسلام است و مردمی که باید تابع روحانیت و علمای دینی خود باشند. 

مخاطبان در آثاری که تا کنون ساخته شده همواره با روحانیانی روبرو بودند که با آرامش و طمأنینه در کنار زندگی فردی به تعالیم دینی پرداخته‌اند اما در سریال "سرّ دلبران" با روحانی مواجه می‌شویم که مانند دیگر افراد جامعه عصبانی می‌شود، قاطعیت در برخورد دارد، کننرل خود را از دست می‌دهد و حتی در مواقعی با دیگران درگیر هم می‌شود اما در کنار این ویژگی‌ها این روحانی امور مردم را رسیدگی و حل و فصل کرده، اختلافات را رفع و بین افراد مسالمت و دوستی ایجاد می‌کند و به همه امور محله یا شهر نظارت و اشراف دارد. مسئله و پرداختی که سر ّدلبران را از این نظر با سایر آثار در موضوع روحانیت متمایز می‌کند. 

پیش از این نیز مرتضی میرباقری درباره آمار سریال های پربیننده رمضان ۹۷ بیان کرده بود که حدود ۷۸ درصد مردم، سریال های ماه مبارک رمضان را تماشا کرده‌اند که این سریال‌ها یا برای اولین بار پخش شده است و یا در حال بازپخش است.


پایتخت 4؛ همچنان محبوب حتی در بازپخش
در كنار سريال‌هاي تازه ماه رمضان، شبكه‌هاي يك، 5 و نسيم نیز اقدام به پخش سريال‌هاي طنز قديمي كردند. شبكه يك مجموعه "پايتخت4" را كه در سال 94 پخش كرده بود بار ديگر براي ماه رمضان انتخاب كرد.

پايتخت 4 يكي از پربيننده‌ترين مجموعه‌هاي ماه رمضان تلويزيون بود. مجموعه‌هاي ماه رمضان امسال هيچ كدام فضاي طنز نداشتند و چنین شرایطی باعث شد تا "پايتخت" بيش از پيش ديده شود و رکورد سال 94 خود را تکرار کند. 

تلويزيون سابقه خوبي از پخش مجموعه‌هاي طنز در ماه رمضان دارد و استقبال مخاطبان از "پایتخت 4" در ماه رمضان امسال در کنار سریال‌های تازه یک بار دیگر نشان از مدیریت درست تلویزیون در ماه رمضان داشت. 

منبع:میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۱۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند

همشهری آنلاین،‌ شقایق عرفی‌نژاد: سیمرا حسن پور البته پیش از این هم در سریال‌های شبکه نمایش خانگی مثل جیران حسن فتحی و رئالیتی‌شوی شب های مافیا حضور داشته است. حالا هم در حال بازی در سریال گردن‌زنی به کارگردانی سامان سالور، همسرش، است که تصویربرداری‌اش احتمالا تا مرداد ماه به طول می انجامد. با او در باره حضور در شبکه نمایش خانگی و سریال جدیدش صحبت کردیم:

در چند سال گذشته چندین همکاری با شبکه نمایش خانگی داشته‌اید. از تجربه این سریال‌ها بگویید. چه تفاوت‌هایی با تلویزیون وجود دارد؟

حتما تفاوت دارد. ممیزی‌های کمتری هست و دستمان برای طرح مسائل مختلف بازتر است. من سر سریال جیران بودم و دو تا هم رئالیتی شو داشتم.

با توجه به این بازخوردها فکر می‌کنید مخاطبان تلویزیون بیشتر است یا شبکه نمایش خانگی؟

تلویزیون پیش از این بیننده‌های بیشتری داشت. رسانه‌ای است که رایگان در اختیار همه است و همه می‌توانند ببینند. به همین دلیل هم پیش از این بینندگان بیشتری داشت. اما مدتی است تعداد تماشاگرانش کمتر شده است. امیدوارم به روال سابق برگردد و باز هم همان تعداد بیننده را داشته باشد. برای این که جایگاه دیگری دارد. شما نمی‌توانید مثلا سریال پایتخت را با هیچ سریال دیگری مقایسه کنید. چه اشکالی داشت که تلویزیون اینقدر پربیننده بود؟ ‌ شبکه نمایش خانگی یک مقدار مخاطبان خاص‌تری دارد که قشر متوسط رو به بالا هستند.

احتمالا یکی از دلایلش همان مبلغ اشتراکی است که باید پرداخت کنند.

دقیقا. تصور من همین است. کسانی که در شهرستان‌های کوچک هستند یا از نظر مالی ضعیفند، به این پلتفرم‌ها دسترسی ندارند. با این وجود بینندگان خودش را دارد که تعدادشان کم هم نیست.

اصولا رسانه برایتان مهم است؟ یعنی برایتان فرق می‌کند که در تئاتر باشید یا سینما یا تلویزیون؟
من از اول هم عاشق پرده نقره‌ای سینما بودم.

علی‌رغم این که کارتان را با تئاتر شروع کردید.

بله. من خیلی اتفاقی با تئاتر شروع کردم. من از اول سینما را دوست داشتم، ولی در دانشگاه تئاتر خواندم. برای نمایش مصائب استاد نوید ماکان کار آقای بیضایی برای ایشان تست دادم و پذیرفته شدم و کار کردم. ولی بعد سمت تصویر رفتم. تئاتر هم البته بسیار جذاب است، ولی من سینما را ترجیح می‌دهم.

از برنامه اسکار صحبت کنیم. چطور تجربه‌ای بود؟

من اصولا در این برنامه‌ها شرکت نمی‌کنم. ولی چون این کار آقای مدیری بود، رفتم. تجربه جذابی بود و ژ ژ صحنه‌هایش در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد. سر صحنه هم خیلی خندیدیم و خوش گذشت. مدت‌ها بود انقدر نخندیده بودم. نعیمه نظام دوست واقعا دوست داشتنی است و باعث شد بخندیم. اصلا فضای خوبی سر تصویربرداری وجود داشت. خود آقای مدیری و بقیه کسانی با آنها هم گروه بودم مثل بهنام تشکر و محمدرضا هدایتی هم بسیار عالی بودند. نظرم نسبت به این برنامه‌ها اصلا عوض شد.

این دومین همکاری شما با مهران مدیری است و پیش از این ساعت ۶ عصر را با او کار کرده بودید. کار با او چطور است؟

آقای مدیری آدم را بدعادت می‌کند. انقدر کار با او جذاب است که دیگر نمی‌خواهید بعد از آن سر کار دیگری بروید. چون شرایط کار خیلی انسانی و درست است.

این شرایط درست که می گویید، چیست؟

از نظر زمان کار خیلی خوب است به عوامل اهمیت می‌دهد. یعنی زمان‌بندی طوری نیست که از ۵ صبح سر کار باشی تا آخر شب. این باعث می‌شود بازیگر و همینطور بقیه گروه آرامش داشته باشند. این مسئله سر کارهای دیگر وجود ندارد. مقدار زمانی که در روز کار می‌کنند خیلی زیاد است و ساعت‌های آفیش‌ها هم بد است. ولی سر کار آقای مدیری همه چیز خیلی فکرشده است و جو آرام است. کسی سر کسی داد نمی‌زند و فضای بسیار آرامی‌ وجود دارد. خودش هم انسان محترمی ‌است و همه چیز سر کار خوب است. امیدوارم دوباره قسمت باشد با او کار کنم.

شما فیلم «تابستان همان سال» را هم در جشنواره سال گذشته داشتید که محمود کلاری کارگردانش بود.

به نظرم آقای کلاری یک فیلم ماندگار ساخته است. واقعا برای من تجربه درخشانی بود. در این قاب‌ها و تصاویر کیف کردم. هر لحظه‌اش برای من خوشایند بود که می‌توانم با این قاب‌ها در تصویر بمانم. نمی‌توانم بگویم چقدر برای من رویایی بود. تمام لحظه‌ها انگار نقاشی می‌شد. فضای کار در دهه‌های سی و چهل می‌گذشت و من خیلی این زمان را دوست دارم. از گلدان‌های حیاط گرفته تا دیوارها و غذایی که می‌خوردیم برای من جذاب بود. خوشحالم که توانستم این فضا را از طریق این فیلم تجربه کنم. اصلا علاقه من به سینما و بازیگری به همین دلیل است که می‌توانم زندگی‌هایی را تجربه کنم که در واقعیت نمی‌شود.

از امکان تجربه زندگی‌های مختلف در سینما گفتید. جایی هم گفته اید وقتی می‌خواهم نقشی را بازی کنم سعی می‌کنم با او زندگی کنم و او را وارد زندگی واقعی ام می‌کنم.

بله. تا جایی که می‌توانم این کار را می‌کنم. مثلا در سه کام حبس که نقش یک پرستار را داشتم، واقعا ده روز در بیمارستان کنار پرستارها ایستادم و از آنها یک چیزهایی یاد گرفتم. سر فیلم تمشک هم سعی کردم زیست آن شخصیت را تجربه کنم. مثل او چادر سرم می‌کردم و بیرون می‌رفتم. وسایل ارتباط جمعی مثل موبایل و لب تاپ را کنار گذاشتم و خواستم تنهایی را تجربه کنم.

و این‌ها باعث شد افسرده شوید.

بله. من قبل از فیلم تمشک اصلا نمی‌دانستم افسردگی چیست. آدم شاد و سرحالی بودم و بازی کردن در این نقش واقعا برایم سخت بود. الان برایم خیلی راحت شده، چون دنیای امروز به این سمت رفته است.

بازی در تمشک و افسردگی که سراغتان آمد باعث شد ۶ کیلو وزن کم کنید. درست است؟

بله. سر آن کار ۶ کیلو کم کردم، سر کار آقای کلاری هم ۱۳ کیلو کم کردم. چون آقای کلاری می‌گفت یک این شخصیت نحیف‌تر و لاغرتر از تو است. مسئله دیگری که وجود دارد این است که به جز این که زیست شخصیتی را که می‌خواهم بازی کنم، از نزدیک تجربه می‌کنم. اگر شخصیت هم مربوط به گذشته باشد، در باره آن زمان مطالعه می‌کنم. سر کار تابستان همان سال، من تعداد زیادی کتاب قجری خواندم. می‌خواستم از کنار هم قرار دادن آنها به این درک برسم که یک زن در آن زمان چطور زندگی می‌کند. چون معتقدم آن حس را باید درون خودم پیدا کنم.

از کار با همسرتان سامان سالور بگویید. این نسبت ناخودآگاه روی کارتان تأثیر دارد؟

من و سامان طرز تفکرمان خیلی به هم شبیه است. هر دو در کار به هم آزادی می‌دهیم. اگر من برای نقشی مناسب باشم، ‌ نقش را به من می‌دهد، اگر نه هیچ اصراری نیست و او هم این کار را نمی‌کند. من سر کارهای دیگر هستم و او هم می‌تواند بازیگران دیگری را دعوت کند. ولی اگر جایی بفهمد نقش به درد من می‌خورد و من می‌توانم چیزی به آن نقش اضافه کنم، حتما از من استفاده می‌کند. خودش همیشه می‌گوید وقتی بازیگری در کنارم است که برای کار تلاش می‌کند و بازیگر خوبی هست چرا از او استفاده نکنم؟ این را دارم نقل به مضمون می‌گویم، نمی‌خواهم از خودم تعریف کنم. می‌گوید من از بازیگری که ایده دارد و با عشق و علاقه تلاش می‌کند تا به نقش برسد، چرا استفاده نکنم. سامان هم در بازیگری من بسیار موثر بود. اولین کار من در سینما با او بود.

که برای آن جایزه هم گرفتید.

بله هم جایزه جهانی گرفتم و هم در فجر کاندید شدم. برای فیلم سه کام حبس هم جایزه گرفتم. سامان اصولا من را در کار فقط به عنوان بازیگر می‌بیند. اینطور نیست که حواسش به من بیشتر از بقیه باشد. یعنی ممکن است کاملا یک سکانس من را از فیلم بیرون بیاورد. در این موارد خیلی حرفه‌ای کار می‌کند.

الان هم که سر سریال با او هستید.

بله. سریال گردن زنی که خیلی داستان عجیب و غریب و معمایی دارد با حرکت‌های فروان. به نظرم کارگردانی این کار خیلی سخت است ولی سامان از پس آن برآمده است. من که خیلی از بودن در این سریال خوشحالم. برای اولین باز نقشی دارم که کمی‌شبیه خودم است.

کد خبر 850104 برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران نمايش خانگي

دیگر خبرها

  • سریال کیانوش عیاری آماده است؟/ باز هم جای خالی «کتاب باز»
  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • سریال مورد علاقه رهبر انقلاب اعلام شد
  • رتبه نخست قزوین در طرح قرآنی «زندگی با آیه‌ها»
  • روایت سمیرا حسن‌پور  از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می‌کند
  • رتبه نخست استان قزوین در طرح قرآنی «زندگی با آیه‌ها»
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • مجموعه تلویزیونی «گرگ» از شبکه ۴
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان